Tips och information om shopping i Paris, Frankrike

Rue de Rivoli: The Queen’s Road for Elegant Fashion Medan Tuilerie Gardens och Louvren är några av de mest kända destinationerna när det gäller shopping i Paris, kommer det att bli svårt för dig att besöka dem alla. Den berömda Louvren ligger här och det är också en av de mest populära platserna där du hittar shopping, restauranger och mycket mer. Men Är Rue de Rivoli ett bra val om du vill ha något mindre pretentiöst än de andra. Om du vill komma ut och handla, är detta ett bra alternativ att överväga. Det är ett stort köpcentrum, så du kan enkelt spendera hela dagen med att se dig omkring. Det är ett bra ställe att koppla av efter en hård dag med shopping.

La Fontaine ett annat bra shoppingplats om du vill ha något lite annorlunda än de andra köpcentra. Denna är en av de äldsta och mest kända köpcentra i staden. Du kan besöka denna plats för shopping samt middag. Med ett antal restauranger och butiker kan du tillbringa större delen av din dag med att bläddra igenom allt som du kan. Marais besöker man för shopping på en budget i Paris. Om du vill köpa något som är billigare än andra ställen, bör du överväga att gå till Ritz, eller Fontaine. De är båda bra alternativ för shopping i denna mode metropol. Båda dessa platser är kända för sina rimliga priser och är perfekta för dem på en budget. Du kommer att kunna köpa vad som helst till ett rimligt pris.Rue des Belles Filles: Great Place to Shop Om du vill åka till Ritz för shopping, det finns inget bättre ställe att gå än Rue des Belles Filles. Denna plats har varit en favorit för många människor sedan dess grundande och har förblivit en av de mest populära shoppingdestinationer i staden Paris, Frankrike. Platsen har bra shoppingalternativ och är ett bra ställe att njuta av samt en plats att äta middag.

Shopping i Paris, Frankrike är något som du aldrig kommer att glömma. Köpcentra i staden kommer aldrig göra dig besviken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.